30 Μαρτίου 2020

Banner για το HDA Congress 2019

Κατευθυντήριες οδηγίες της ESPEN

Στην προσπάθεια που κάνει η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού να προσφέρει την τεκμηριωμένη γνώση ευκολότερα στους Έλληνες επιστήμονες, προχώρησε στην ολοκληρωμένη μετάφραση των σχετικών αρχείων στην ελληνική γλώσσα. Στη σχετική προσπάθεια συμμετείχε πληθώρα νέων συναδέλφων τους οποίους ευχαριστούμε θερμώς.

Τα πρωτότυπα αγγλικά κείμενα μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα της ESPEN, αλλά και δίπλα στο αντίστοιχο ελληνικό αρχείο. Όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα:

Η ταξινόμηση έχει γίνει ανάλογα με την οδό χορήγησης, τον πληθυσμό στον οποίον αναφέρονται, και τα υπόλοιπα εντάσσονται στην γενική κατηγορία Λοιπές Κατευθυντήριες Οδηγίες:

Η πρόσβασή σας στα ελληνικά αρχεία είναι δωρεάν και απαιτεί μόνο την εγγραφή στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού.  Η ενσωμάτωση των ελληνικών αρχείων θα γίνεται σταδιακά και εντός των επόμενων ημερών θα έχει πλήρως ολοκληρωθεί.

Είναι βέβαιο πως υπάρχουν λάθη ή/και παραλήψεις (νοηματικά, μορφοποιίηση κ.λπ.), και παρακαλείσθε θερμώς να ενημερώσετε για κάθε πιθανό πρόβλημα που θα συναντήσετε, επικοινωνόντας στο [email protected] προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες βελτίωσεις.


Επικοινωνία με την ΕΕΙΔ

Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Διατροφής

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

Κανάλια Επικοινωνίας:

Grespen.org on Facebook Grespen.org on Twitter
 
Όνομα  
Email  
Τηλέφωνο  
Θέμα  
Μήνυμα  

Λογότυπο της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής Διατροφής