Πραγματοποίηση του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής Και Μεταβολισμού

Μοιραστείτε αυτό το Post

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός”, από τις 31 Μάϊου ως τη 1η Ιουνίου 2024. Το συνέδριο πλαισίωσαν εξαιρετικοί ομιλητές, με διαλέξεις που κάλυπταν την πλέον επίκαιρη θεματολογία στον τομέα της κλινικής διατροφής.

Σε μία προσπάθεια προβολής του ζωτικής σημασίας ρόλου της βέλτιστης διατροφικής φροντίδας στην κλινική έκβαση και την αποκατάσταση των ασθενών, η κεντρική θεματολογία και ο τίτλος του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της GrESPEN ήταν: «Η σημασία της διατροφικής θεραπείας για την ενίσχυση της αποκατάστασης». Κύριος στόχος του Συνεδρίου ήταν η αρτιότερη ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας, σε επίπεδο έρευνας, εκπαίδευσης, αλλά και κλινικής πρακτικής στον τομέα της Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού.

Καθώς το συνέδριο έφτασε στο τέλος του και εφοδίασε τους συμμετέχοντες με νέες γνώσεις και προοπτικές, οι διοργανωτές θα ήθελαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές, χορηγούς και εθελοντές για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή ενός υψηλού επιστημονικού επιπέδου Συνεδρίου.