Έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»

Μοιραστείτε αυτό το Post

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.) για το 2023-2024 με μία σειρά από 22 WEBINARS – Παρουσίαση Κλινικών Περιπτώσεων από τα Επιστημονικά Τμήματα του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», με ελεύθερη συμμετοχή (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής).

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Το πρώτο Webinar έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 και ώρα έναρξης 18:30, με παρουσίαση Κλινικής Περίπτωσης από την Α’ Κλινική Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

Η παρουσίαση της Κλινικής Περίπτωσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom. Οι οδηγίες-κωδικοί σύνδεσης στο Zoom θα αποσταλούν εγκαίρως, σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της εκπαιδευτικής συνεδρίας και ώρα 1μμ., αποστέλλοντας το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής ηλεκτρονικά στο e-mail: sseh.evaggelismos@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.