Τι είναι το πρόγραμμα LLL by ESPEN

Το πρόγραμμα LLL in Clinical Nutrition αποτελεί ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γιατρούς, νοσηλευτές, διαιτολόγους-διατροφολόγους, φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, το οποίο παρέχει την ευκαιρία εκπαίδευσης μέσω online και διά ζώσης μαθημάτων. Ο συμμετέχων μέσω μίας αυτο-επιλεγμένης λίστας ενοτήτων έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ακαδημαϊκές μονάδες και πιστοποιητικά για την απόκτηση του Διπλώματος ESPEN στην Κλινική Διατροφή.

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση διδάκτρων για τη συμμετοχή ή για τη συγκέντρωση μονάδων από τις on-line εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Προγράμματος LLL.

  1. Εγγραφείτε on-line κάνοντας κλικ στο “Εγγραφή” πάνω δεξιά. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας. Ένα e-mail θα αποσταλεί αμέσως στη ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  2. Για να επιβεβαιώσετε τη δημιουργία του νέου σας λογαριασμού, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο που θα σας σταλεί μέσω του e-mail σας.
  3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενότητα του καταλόγου για να εξοικειωθείτε με μία σύντομη περιγραφή όλων των θεμάτων και ενοτήτων που έχουν ήδη αναπτυχθεί, καθώς και εκείνων που πρόκειται να αναπτυχθούν.

Η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του LLL-Νutrition σας παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Πρόγραμμα LLL.

Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σε όλες τις επιλογές και προσφυγές στα θέματα και τις ενότητες καθώς και την ευκαιρία να πάρετε πιστώσεις και πιστοποιητικά.

Για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα LLL-Nutrition επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εγγραφή στο πρόγραμμα LLL-Nutrition, η απονομή των σχετικών μονάδων, η συμμετοχή σε τεστ καθώς και η αυτοαξιολόγηση γίνονται μόνο στην κύρια σελίδα του LLL-Nutrition. Το πρόγραμμα διαθέτει κανόνες για την κατάρτιση, την παρακολούθηση, την αποκατάσταση, την αξιολόγηση της ακαδημαϊκής επίδοσης και την πιστοποίηση. Χορηγεί τις μονάδες και πιστοποιητικά Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME), καθώς και το Δίπλωμα ΕSPEN στην Κλινική Διατροφή.