Πιστοποιητικά και διπλώματα

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν επιτυχώς την εκπαίδευσή τους και πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις για απόκτηση Διπλώματος του Προγράμματος LLL, θα λάβουν το Δίπλωμα ESPEN Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού. Απονέμονται δύο είδη Διπλωμάτων ESPEN:

 

  • ESPEN DIPLOMA IN CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM (Δίπλωμα ESPEN Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού), απονέμεται σε επαγγελματίες του Κλάδου Υγείας (Masters/Bachelors), οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 120 μονάδες από live μαθήματα, on-line αυτό-εκπαίδευση και την τελική εξέταση του Προγράμματος LLL.
  • EUROPEAN ESPEN DIPLOMA IN CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM WITH CREDITS (Ευρωπαϊκό Δίπλωμα ESPEN Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού με πιστώσεις) που χορηγείται από το Union Européenne des Médecins Spécialistes και είναι αναγνωρισμένο ως Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (CME) στις περισσότερες χώρες.

*To EUROPEAN ESPEN DIPLOMA IN CLINICAL NUTRITION AND METABOLISM WITH CREDITS aπονέμεται στους ιατρούς που κατάφεραν να συλλέξουν συνολικά 120 μονάδες από live μαθήματα, online αυτό-εκπαίδευση καθώς και την τελική εξέταση του Προγράμματος LLL.

 

ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Η εξέταση διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ετήσιο Συνέδριο της ESPEN.

Η εγγραφή για την τελική εξέταση μπορεί να γίνει στέλνοντας e-mail στο Συμβούλιο του Προγράμματος LLL που αποτελείται από τους:

Το κόστος συμμετοχής στην τελική εξέταση είναι 200 ευρώ.

Μόλις η υποβολή σας γίνει δεκτή, θα λάβετε τη σχετική απόδειξη από την ESPEN. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ελέγξετε τις μονάδες σας απευθείας μέσω του site www.lllnutrition.com

Οδηγίες για το πώς να δείτε τις μονάδες που συλλέγονται στο προφίλ:

  1. Συνδεθείτε με το σύστημα στο site www.lllnutrition.com.
  2. Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο ορισμένων από τα θέματα που μελετήσατε.
  3. Στο αριστερό μενού του κάθε μαθήματος υπάρχει ένα άλλο μενού με GRADES, κάτω από την καρτέλα “Administration”.
  4. Μετά την περιήγηση στη σελίδα GRADES προς αναζήτηση κάποιου θέματος, επιλέξτε από το σύνθετο πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία, με την ονομασία “Overview Report“.
  5. Τα σχετικά στοιχεία για την εγγραφή, προστίθενται με το χέρι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από τους διαχειριστές του συστήματος.
  6. Μονάδες από την βαθμολογία των ηλεκτρονικών κουίζ και τεστ υπολογίζονται και εμφανίζονται αυτόματα.