Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Για να γίνει μέλος της GrESPEN, θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής. Έπειτα θα λάβετε μέσω email σχετικές οδηγίες όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής και τη λήψη της βεβαίωσης. Η αίτηση εγγραφής βρίσκεται εδώ.

Όχι. Η εγγραφή στην ESPEN είναι ανεξάρτητη από την εγγραφή σας στην GrESPEN. Η εγγραφή στην ESPEN μπορεί να ολοκληρωθεί απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της ESPEN, ή μέσω της GrESPEN. Για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν και στην ESPEN και GrESPEN, η GrESPEN παρέχει προνομιακή τιμή αναλόγως στην κατηγορία που ανήκει ο ενδιαφερόμενος (Junior/Regular)

Όχι. Σε περίπτωση που δεν έχετε προβεί στην ανανέωση της συνδρομή σας για κάποια προηγούμενα έτη, δεν χρειάζεται να καλύψετε το κόστος που εκκρεμεί. Η συνδρομή σας ανανεώνεται στην αρχή του κάθε έτους μετά την κατάθεσή σας στον λογαριασμό μας και ισχύει πάντα από τις 01/01 έως και τις 31/12.

Το πρόγραμμα LLL in Clinical Nutrition and Metabolism βασίζεται σε ένα εκπαιδευτικό curriculum. Το εν λόγω πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ιατρικών Ειδικοτήτων (Union Européenne des Médecins Spécialistes). Το Life Long Learning (LLL) programme in Clinical Nutrition and Metabolism απευθύνεται σε ιατρούς και λοιπούς επαγγελματίες υγείας, προσφέροντας εκπαίδευση ηλεκτρονικά και μέσω σεμιναρίων, με ποικιλία πρωτότυπων διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας και πηγών. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η παροχή μετεκπαιδευτικής πιστοποίησης στην Κλινική Διατροφή και έτσι βελτίωσης της καθημερινής κλινικής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όχι. Η εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα LLL γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προγράμματος www.lllnutrition.com και είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία του λογαριασμού σας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο 4 εκπαιδευτικά σεμινάρια LLL διά ζώσης ή online. Στην ενότητα "Δραστηριότητες GrESPEN" θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για προηγούμενα και προσεχή σεμινάρια.