Ολοκλήρωση του 28th ESPEN Course in Clinical Nutrition and Metabolism στο Τάλιν της Εσθονίας

Μοιραστείτε αυτό το Post

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (ESPEN), στην προσπάθειά της για διάδοση της καλής κλινικής πρακτικής και εκπαίδευση των επιστημόνων υγείας στον τομέα της κλινικής διατροφής και του μεταβολισμού, διοργανώνει κάθε χρόνο, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, το ESPEN Course in Clinical Nutrition and Metabolism.

To ESPEN course πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη και αποτελεί μία εξαιρετική εμπειρία για τους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να εμβαθύνουν στον τομέα της κλινικής διατροφής.

Φέτος, όπως κάθε φορά, η GrESPEN επέλεξε 4 μέλη της καλύπτοντας τα έξοδα διαμονής και σίτισης για όλες τις ημέρες του σεμιναρίου. Τα μέλη επιλέχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια σχετικά με την ενεργό συμμετοχή στην GrESPEN και την ισότιμη εκπροσώπηση ανά φύλο, γεωγραφική περιοχή και το βασικό πτυχίο/ειδικότητα. 2 άτομα έλαβαν υποτροφία στη μνήμη της Αριστέας Μπασχαλή.

Το course έλαβε χώρα στις 5-10 Νοεμβρίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το επόμενο ESPEN Course θα λάβει χώρα το φθινόπωρο 2024. Έως τότε, μείνετε συντονισμένοι για άλλες δραστηριότητες της ESPEN και της GrESPEN, όπως το ACCN Course.