Πρόγραμμα NutriUpdate: Adult Nutrition Virtual Meeting

Μοιραστείτε αυτό το Post

Η Τουρκική Εταιρεία Κλινικής Εντερικής και Παρεντερικής Διατροφής (KEPAN), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού (GrESPEN), τη Νοτιοαφρικανική Εταιρεία Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής (SASPEN), τη Σερβική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής (NUPENS), τη Σλοβενική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής (SZKP), την Πολωνική Εταιρεία Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής (POLSPEN), την Τσεχική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Εντατικής Μεταβολικής Φροντίδας (SKVIMP), την Ουκρανική Εταιρεία Παρεντερικής και Εντερικής Διατροφής (USPEN) και την Τυνησιακή Εταιρεία Αναισθησίας, Αναλγησίας και Εντατικής Ιατρικής (STAAR), διοργανώνουν το πρόγραμμα NutriUpdate, μία Διαδικτυακή Συνάντηση σχετικά με τη Διατροφή Ενηλίκων (Adult Nutrition Virtual Meeting).

Το NutriUpdate είναι ένα πολυεθνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας περίπου 4 ωρών που αναπτύχθηκε από μια ομάδα ειδικών στην κλινική διατροφή και χρηματοδοτείται από την Baxter.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, στις 14:00-17:30 ώρα Ελλάδος. Οι πρώτες 2-3 ώρες θα περιλαμβάνουν 2 κοινά sessions στα αγγλικά για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ η τελευταία ώρα (16:40-17:20) είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση κλινικών περιστατικών, όποτε θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε δωμάτιο στο οποίο η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος: http://nutriupdate2024.digiconkayit.com/