Επιμόρφωση GrESPEN

Επιμόρφωση Επιστημόνων Ιατρικής & Κλινικής Διατροφής

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής / Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού θεωρεί υψίστης σημασίας τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση των επιστημόνων στο πεδίο της Ιατρικής και Κλινικής Διατροφής. Για το σκοπό αυτό, τόσο αυτόνομα όσο και σε αγαστή συνεργασία με επιστημονικές εταιρείες και λοιπούς φορείς, η GrESPEN διοργανώνει ημερίδες και άλλες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, οι οποίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της και επικοινωνούνται εγκαίρως στα μέλη της.

Στις σχετικές υποσελίδες μπορείτε να βρείτε:

  • τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων
  • πληροφορίες σχετικά με νέα και δραστηριότητες όσον αφορά το κλάδο της Κλινικής Διατροφής και μεταβολισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • τα εργαλεία ανίχνευσης διατροφικούς κινδύνου
  • πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή των μελών μας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια της ESPEN και στο Nutrition Day
  • ευκαιρίες εθελοντικής συμμετοχής σε δράσεις της GrESPEN

H GrESPEN σε συνεργασία με την ESPEN, επιθυμεί την επιμόρφωση των μελών στα ESPEN Course in Clincal Nutrition and Metabolic Care (ECCN), το οποίο διεξάγεται κάθε φθινόπωρο και στο Adriatic Course in Clinical Nutrition (ACCN) το οποίο διεξάγεται κάθε άνοιξη σε διαφορετική χώρα.

  • Για το ECCN, η GrESPEN μαζί με την ESPEN καλύπτει ως 4 μέλη της, το σύνολο του κόστους διαμονής και σίτισης και μερικώς το χαμηλό κόστος συμμετοχής σε αυτά.
  • Για το ACCN, η GrESPEN καλύπτει το κόστος συμμετοχής και σίτισης για τα μέλη της, ενώ τα έξοδα μεταφοράς (αεροπορικά, μετακίνηση προς και από το ξενοδοχείο) και διαμονής θα πρέπει να καλυφθούν από το συμμετέχοντα.

Δραστηριότητες και Εκπαίδευση GrESPEN​

Nέα-Επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα​

Nέα-Επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ευρώπη