Με 1707 συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα NutriUpdate

Μοιραστείτε αυτό το Post

Μεγάλη συμμετοχή έλαβε το “NutriUpdate”, μία πρωτοβουλία της KEPAN με στόχο τη δωρεάν διεξαγωγή ενός webinar με επίκεντρο την ιατρική/κλινική διατροφή. Τις πρώτες 2 ώρες οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν 2 κοινά sessions στα αγγλικά, ενώ την τελευταία ώρα υπήρχαν διαθέσιμες 7 αίθουσες από διαφορετικές εταιρείες (NUPENS, POLSPEN, GrESPEN, USPEN, SKVIMP, SASPEN, STAAR) όπου έλαβε χώρα παρουσίαση κλινικών περιστατικών, στην τοπική γλώσσα κάθε εταιρείας. Το πρόγραμμα παρακολούθησαν 1707 συμμετέχοντες, εκ των οποίων οι 175 ήταν Έλληνες.

Η GrESPEN είχε ενεργό συμμετοχή στο πρόγραμμα, με την ομιλία της αντιπροέδρου της εταιρείας, Δρ Πούλια Λιάνας, η οποία είχε τίτλο: Diagnosis and Importance of Malnutrition, καθώς και την παρουσίαση 2 κλινικών περιστατικών στην ελληνική γλώσσα, από τον ειδικό γραμματέα της GrESPEN, Δρ. Καραγιάννη Δημήτριο και την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο του ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός”, Δρ. Αλμπέρτη Αύρα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος: http://nutriupdate2024.digiconkayit.com/

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού στην προσπάθειάς της για την κατά το δυνατόν ολοκληρωμένη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των επιστημόνων θα συνεχίσει να στηρίζει και να διοργανώνει τέτοιες δράσεις, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.